A hálószoba akkor jó, ha rendezett, letisztult és kényelmes – ezek a pihentető alvás és a jókedvű ébredés tárgyi feltételei. A jó hálószobabútor szó szerint testhezálló.

A hálószoba csak a miénk: kialakításánál nyugodtan koncentrálhatunk arra, nekünk hogyan jó, miként kényelmes. Az intim szféránk része, ezért fontos, hogy esztétikus legyen – de nem a design a döntő, hanem a szoba otthonossága, melegsége.

A hálószobában mindenkinek máshogy jó. Az ágy lehet alacsony vagy magas, de kerülhet akár egy galériára vagy a földre is. Legtöbben azt szeretik, ha kényelmesen körbejárható – kivéve azokat, akik meg kizárólag a sarokban, a falhoz bújva tudnak jót aludni. Ugyanígy a kiegészítő funkciók is testhezállóak: kerülhet a sarokba fotel az esti olvasgatáshoz, máshol nagyobb eséllyel kerül ugyanarra a helyre egy bordásfal.

Rendezett környezet, nyugodt pihenés

De mindenki szereti, ha a hálószoba rendezett – a sok személyes szempont között talán ez az egy, ami univerzális. Pihenni, relaxálni csak letisztult, rendezett környezetben lehet, ezért a jó hálószobabútor elrejt mindent, ami nem kapcsolódik közetlenül a pihenéshez.

Milyen a jó hálószobabútor?

A hálószobabútor akkor jó, ha olyan, mintha ott sem lenne. Bizonyos szempontból belső kialakítása a fontosabb: elsősorban ezen múlik, belesimul-e a bútor a mindennapi életünkbe, és mennyi energiánkba kerül fenntartani a rendet.

Szeretne egyedi hálószoba bútort?

Egyedi ágyak, ágykeretek, éjjeli szekrények, komód és komplett gardrób szekrények. Megtervezzük, legyártjuk és a helyszínen beállítjuk Önnek.

Kérjen ajánlatot
Hálószoba referenciáink
tovább a galériára »
Figyelünk

A jó bútor titka, hogy pontosan megismerjük az Ön igényeit és a bútor környezetét.

bővebben »
Álmodunk

Közösen elkészítjük az Önhöz szabott első koncepciókat a kívánt darabról.

bővebben »
Alkotunk

A tervek alapján precízen, minőségi anyagokból elkészítjük új bútorait, ahogy Ön megálmodta.

bővebben »
Életre keltjük

A bútorait kiszállítjuk és beépítjük végleges helyére. Önnek nincs más dolga, csak használni.

bővebben »