Kapcsolat

Ajánlatkéréssel, megrendeléssel, véleménnyel kapcsolatban kérem keressen a lenti elérhetőségeken. Amennyiben van már elképzelése, rajzai, azt emailben is elküldheti. Az Ön üzenete fontos számunkra ezért igyekszünk mielőbb válaszolni. Amennyibe sürgős kérdése van, kérem keressen telefonon!


E-mail

huszargy@cavallobutor.hu

Telefon

+36 30 537 2205

Cím

Cavallo Bútor Kft.
Haller utca 8-10.
1096 Budapest

A folyamat

A Cavallo és Ön

  • 1Weboldalunk készítésekor odafigyeltünk arra, hogy Ön valóban képet kapjon rólunk: hogyan állunk a szakmánkhoz, mire helyezzük a hangsúlyt egy bútor tervezése és elkészítése során.
  • 2Amennyiben felkeltetettük érdeklődését, töltse le a bútortervezési útmutatónkat, amelyben szakmai tapasztalatunkra alapozva adunk hasznos tippeket és szempontokat gondolatai rendszerezéséhez. Megtudhatja, mire kell odafigyelnie az egyes helyiségek megtervezésekor, milyen szakmai megfontolások árnyalhatják igényeit és elképzeléseit.
  • 3Szívesen elmegyünk Önhöz egy személyes találkozóra, hogy jobban megismerjük igényeit. Konzultálunk, felmérjük igényeit és vágyait, illetve azt az életteret, ahová a bútor kerül. Skiccelünk, tanácsokat adunk, befotózzuk a teret. Beszélgetünk az alapanyagról és az egyes megoldások anyagi vonzatáról.
  • 4Terveket készítünk és a koncepciót akár több körön át finomítjuk. Ha összeáll és letisztul a lényeg, Ön megkapja tőlünk a végleges kiviteli- és látványtervet, a Cavallo árajánlatával együtt.
  • 5Amennyiben megrendeli a bútort, a terveket precízen és szívvel-lélekkel kivitelezzük – Ön már csak akkor találkozik velünk, amikor a megbeszélt időben a bútort leszállítjuk és összeszereljük otthonában vagy irodájában.

A folyamatot úgy építettük fel, hogy megismerhessük az Ön igényeit. Kiadványunk ingyenes, a helyszíni egyeztetésért, a tervek elkészítéséért pénzt kérünk – cserébe igazi minőséget és odafigyelést kapnak tőlünk ügyfeleink. Áraink korrektek, és minden további lépés során az Ön korábbi kiadásait jóváírjuk – így amennyiben a végén megrendeli a bútort terveinket is ajándékba kapja!

Az Ön neve E-mail címe Telefonszáma
Üzenet
Figyelünk

A jó bútor titka, hogy pontosan megismerjük az Ön igényeit és a bútor környezetét.

bővebben »
Álmodunk

Közösen elkészítjük az Önhöz szabott első koncepciókat a kívánt darabról.

bővebben »
Alkotunk

A tervek alapján precízen, minőségi anyagokból elkészítjük új bútorait, ahogy Ön megálmodta.

bővebben »
Életre keltjük

A bútorait kiszállítjuk és beépítjük végleges helyére. Önnek nincs más dolga, csak használni.

bővebben »