Ahhoz, hogy a bútor valóban tökéletes legyen és természetes módon lássa el funkcióját, szakszerűen kell a helyére szerelni. A Cavallo szerelés közben nem csak a saját bútorára ügyel: otthonát is tiszteletben tartjuk.

A precíz, résmentes illesztések, a tökéletes vízszintezés nem csak a bútor esztétikáját befolyásolják, hanem időtállóságát is. Sőt, az egyéb kiadásokra is hatással lehetnek – konyhabútorainkhoz például nem lesz szüksége vízvetőre, olyan passzentosan simulnak össze az egyes darabok.

Amilyen gondosan bánunk bútorainkkal, ugyanúgy figyelünk az Ön otthonára is. A szerelési hulladékot elszállítjuk és olyan tisztaságot hagyunk magunk után, mintha ott sem jártunk volna.

Köszönhetően az alapos helyszíni szemlének, tervezésnek és kivitelezésnek nálunk az összeszerelés is frappáns – nem ugrunk el menet közben még egy csavarért, és nem térünk vissza másnap újra egy elfelejtett közdarabbal.

A Cavallo ügyel arra, hogy csak annyi időt töltsön az Ön otthonában, amennyi feltétlenül szükséges. És alkalmazkodik Önhöz: nem akkor szereljük össze bútorát, amikor nekünk kényelmes, hanem amikor Önnek alkalmas az időpont.

Minden ügyfelünknek elvégezzük a szerelést!

Az elkészült bútorokat sérülésmentesen leszállítjuk, a helyére tesszük és közben maximálisan odafigyelünk az otthonára és magunk után tisztaságot hagyunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Figyelünk

A jó bútor titka, hogy pontosan megismerjük az Ön igényeit és a bútor környezetét.

bővebben »
Álmodunk

Közösen elkészítjük az Önhöz szabott első koncepciókat a kívánt darabról.

bővebben »
Alkotunk

A tervek alapján precízen, minőségi anyagokból elkészítjük új bútorait, ahogy Ön megálmodta.

bővebben »
Életre keltjük

A bútorait kiszállítjuk és beépítjük végleges helyére. Önnek nincs más dolga, csak használni.

bővebben »