Hiába gyönyörű egy konyhabútor, ha nem áll kézre. Az a bútor, amelyik nem látja el funkcióit, csak bosszúságot okoz. Ha viszont gondosan megtervezték, úgy simul használója életterébe, mintha mindig ott lett volna – természetes a használata. Ez az, amiben egy egyedi bútor többet tud áruházban kapható, sorozatgyártott társainál.

Az Ön elképzelései adják a bútor lényegét. Nem azért megyünk el Önhöz, hogy meggyőzzük. Felmérjük az igényeit és nem megváltoztatni próbáljuk azokat.

A mi szerepünk a folyamatban az, hogy segítünk az igényeit megvalósítható formára csiszolni. Elképzeléseit szakmai szempontokkal, praktikus tanácsokkal és ötletekkel árnyaljuk. Felmérjük a teret, segítünk az alapanyag kiválasztásban és szót ejtünk a megoldások áráról.

A szakmai szempontok a közös gondolkodás keretét adják: bizonyos szabályokat be kell tartani ahhoz, hogy egy bútor masszív, letisztult és használható legyen. Alkalmazkodni kell az alapvető sztenderdekhez is: például az elektromos aljzatok, beépítendő szerelvények és gépek mérete adott, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ötleteinket és praktikus tanácsainkat többszáz tervezési munka tapasztalatára és a modern technológia beható ismeretére alapozzuk. Kreativitásunk nem arra szolgál, hogy felülírja az Ön elképzeléseit, hanem arra, hogy legkülönlegesebb igényeire is találjunk szakmailag vitathatatlan megoldást. A célunk, hogy bútorai ne csak esztétikailag múlják felül az áruházi termékeket, hanem kézhezálló, egyedi megoldásaikkal is.

Felmérjük a környező teret, ahova a bútor kerül – mert egy bútor soha nem elszigetelt objektum, hanem az élettér része. Így nem mindentől függetlenül, hanem az adott térben kell jól mutatnia és kézhezállóan működnie.

Segítünk az alapanyagok kiválasztásában. Minél összetettebb a feladat és több az elvárás, annál nehezebb a megfelelő anyagok megtalálása – hogy könnyebben dönthessen, mintákat is mutatunk Önnek és megosztjuk ezirányú tapasztalatainkat.

A megoldások anyagi vonzatáról is elbeszélgetünk. Szükség esetén kitaláljuk, hol tudunk olyan rejtett helyeken spórolni, ami sem a bútor esztétikáját, sem a minőségét és tartósságát nem befolyásolja. Elmondjuk hol érdemes spórolni és hol nem – egy laminált lap hiába tűnik olcsóbbnak, ha aztán kétévente cserélni kell.

A Cavallonál különleges figyelemmel adózunk Ügyfeleinknek, és készen állunk egy második vagy harmadik találkozóra is, ha a helyzet úgy kívánja. Amikor leendő bútoráról beszélgetünk, egy-egy megoldást mindig annak előnyeivel és hátrányaival együtt ismertetünk.

Jelentkezzen konzultációra!

A konzultáció díja alkalmanként 10.000 Ft + Áfa, Budapesten belül. Díjat csak akkor kérünk el, ha tudtunk segíteni Önnek. Illetve ha megbíz minket tervezéssel vagy kivitelezéssel, akkor a konzultáció díja levonható azok díjából.

Konzultációt Szeretnék!
Figyelünk

A jó bútor titka, hogy pontosan megismerjük az Ön igényeit és a bútor környezetét.

bővebben »
Álmodunk

Közösen elkészítjük az Önhöz szabott első koncepciókat a kívánt darabról.

bővebben »
Alkotunk

A tervek alapján precízen, minőségi anyagokból elkészítjük új bútorait, ahogy Ön megálmodta.

bővebben »
Életre keltjük

A bútorait kiszállítjuk és beépítjük végleges helyére. Önnek nincs más dolga, csak használni.

bővebben »