A kivitelezés az igények gondos felmérésén és a precíz tervezésen alapul – az Ön elgondolásait csiszoljuk bútorrá. Magas minőségű alapanyagok, gondos és szakértő kezek, precíz kiviteli tervek, modern technológia. Mindezen túl csak az időt kell rászánni, hogy valóban tökéletes legyen a bútor – és mi azt sem sajnáljuk tőle.

Akkor tekintünk egy bútort késznek, ha azt magunk is jó szívvel használnánk.

Olyan anyagokat és szerelvényeket használunk, amelyek méretezése megfelelő, kivitele pedig minőségi. A gondos anyagválasztás a pontos, funkciónak megfelelő beépítéssel együtt eredményez időtálló és igényes bútort. Nálunk a kivitelezés része a szállítás és a szerelés is, mert csak így biztosítható, hogy a bútor tökéletes állapotban és szakszerűen kerüljön rendeltetési helyére.

Minden bútorunkra öt év garanciát adunk. Eddig még nem volt példa arra, hogy ügyfeleinknek élniük kellett volna vele – a garancia nálunk inkább formalitás. Az Ön nyugalmának záloga, de emellett azt is tükrözi, hogy bízunk szakértelmünkben és bútoraink magas minőségében.

A Cavallo nem csak egyedi megrendelőknek készít magas minőségű bútorokat, hanem generál kivitelezést is vállal. Levesszük a terhet a válláról – Önnek csak egyeztetnie kell partnereivel, a munkát és a felelősséget mi vállaljuk. Folyamatosan bővülő partnerhálózatunk mutatja ügyfélközpontú hozzáállásunk és minőségi szemléletünk sikerét.

Egyedi bútort szeretne?

A legjobb helyen jár, ha esztétikus, tartós és személyre szabott bútorokat szeretne. Lakások, házak és üzlethelységek berendezésének tervezése és egyedi megvalósítása során Ön is megtapasztalhatja, hogy mi a különbség egy áruházi bútor és a Cavallo bútorai között.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Figyelünk

A jó bútor titka, hogy pontosan megismerjük az Ön igényeit és a bútor környezetét.

bővebben »
Álmodunk

Közösen elkészítjük az Önhöz szabott első koncepciókat a kívánt darabról.

bővebben »
Alkotunk

A tervek alapján precízen, minőségi anyagokból elkészítjük új bútorait, ahogy Ön megálmodta.

bővebben »
Életre keltjük

A bútorait kiszállítjuk és beépítjük végleges helyére. Önnek nincs más dolga, csak használni.

bővebben »