Manufaktúráról

"A küldetésünk élhető és szerethető tereket építeni megrendelőink elképzeléseiből – szaktudásunkra és tapasztalatunkra alapozva, precíz kézi munkával, etikusan és környezettudatosan.“

CavalloA bútor manufaktúra

Szeretjük a szakmánkat és tiszteljük az anyagot, amiből alkotunk. Mindez arra inspirál, hogy precízen dolgozzunk és a feladatot csak akkor tekintsünk elvégzettnek, ha a bútor olyan, amilyennek elképzeltük. Letisztult, minőségi és tartós. Ellátja funkcióit és használója életterébe simul. A Cavallo-nál ez a mérce.


Huszár GyulaA Cavallo alapítója

Olyan mesterember, aki a tudatos hozzáállásban hisz. Nála a bútor soha nem elszigetelt objektum, hanem egy élettér része. Nem csak a környező tárgyak között kell megtalálnia a helyét, hanem tulajdonosa szokásaihoz is igazodnia kell.

Huszár Gyula ezért olyan bútormanufaktúrát álmodott meg és működtet, ahol valódi tisztelet övezi a megrendelőt. A felhasználó elképzeléseit sem a biztos szaktudás, sem két évtized tapasztalata nem írhatja felül – ezek arra valók, hogy mederbe tereljék, keretek közé rendezzék és megvalósíthatóvá tegyék azokat.

A közös alkotás

Közös alkotás, ami a bútorkészítő és a megrendelő valódi interakcióját igényli. Tudatos interakciót, ahol a mester nem csupán lejegyzeteli az igényeket, hanem felméri a teret és a megrendelő szokásait, szakmai támpontokat adva az elvárások és funkciók rendszerezéséhez.

Mi nem ragadunk rögtön fűrészt és derékszöget – időt szánunk arra az ismerkedési és igényfelmérési folyamatra, ami a jó bútor lelke. Tudjuk: a bútorkészítés folyamata éppen annyira felfedezés is, mint alkotás.


tervezésA kivitelezés sikere a tervezésen múlik.

Bútorainkra 5-10 év garanciát vállalunk – és a Cavallo-val is hosszú távra tervezünk. A jövőbe vetett hitünk alapja az etikus, ügyfél- és minőségközpontú hozzáállás – hiszen tartós bútort is csak jó anyagból, odafigyeléssel és törődéssel építhetünk.

A Cavallo tradicionális, mert az évszázados trükkök és szakmai fortélyok ma is működnek – a kifogástalan végeredmény legfontosabb összetevője továbbra is a hagyományos szakmai alázat. És modern, mert tradicionális alatt nem archaizálót értünk: modern felfogásban tervezünk modern bútorokat, felhasználva mindazt, amit a kor technológiája kínál.

De közben mindörökre maradunk a fánál, kiegészítve a modern, a kor elvárásainak leginkább megfelelő innovatív anyagokkal.

A Cavallo nem csupán az otthonukat vagy irodájukat berendezni vágyó megrendelők ideális partnere. Belsőépítészekkel, lakberendezőkkel is dolgozunk együtt – szakértelmünk, kreativitásunk, minőségorientált és alázatos hozzáállásunk a garancia az egyettműködés sikerére.

Értékeink

A Cavallo mindig...

Személyes

mert megtanultuk: csak egymást megismerve, a megrendelői elképzeléseket és a szakmai szempontokat precízen egyeztetve készül olyan bútor, ami tökéletesen kielégíti tulajdonosa igényeit;

Időtálló

mert értjük, hogy ez valójában mit jelent: a minőségi anyagok, gondos tervezés és kivitelezés elsődleges célja nem csak a tartósság, hanem az az élmény, ahogy a bútor kiszolgál és belesimul életünkbe;

Stílusos

mert mindig letisztult és egyedi koncepció alapján dolgozunk: ennek kialakításában a design-szempontok, a környező tér és a megrendelői elképzelések egyaránt szerepet játszanak;

Kézműves

mert mi a felhasználóra szabjuk a bútort és személyre szabni valamit csak egy másik ember tud – ami igazán ergonomikus, az mindig kézzel és alázattal készül.

Ötletes

mert minden ember más és minden tér különböző: így a szakmai tudás elengedhetetlen, viszont csak kreativitással vegyítve ad frappáns választ a megrendelő speciális élethelyzetéből fakadó igényeire;

Környezettudatos

mert bútorainkat manufaktúrában, környezetbarát anyagok felhasználásával, hosszú távra készítjük;

Ergonómia

Miért különleges a Cavallo bútor?

"Bútoraink különlegessége abból a különleges bánásmódból fakad, ahogyan ügyfeleinket kezeljük. A Cavallo bútor közös alkotás. Ügyfeleink elképzeléseiből építjük, mert tudjuk: az ergonómia, hasonlóan a szépséghez, személyes ügy."

Amikor bútort tervezünk, nem saját designeri elképzeléseinket szeretnénk megvalósítani, és nem a jól bejáratott megoldásainkat hozzuk pozícióba. Ehelyett arra figyelünk, mit szeretne a bútor tulajdonosa: mi passzol a stílusához, hogyan használja majd a bútort, melyek azok a formák, megoldások és trükkök, amelyek révén észrevétlenül belesimul az életterébe.

Mindenkinek más és máshogyan kényelmes. Mindenki egyedi ritmusban éli az életét, egyedi módon rendszerezi a dolgait, és egyedien kialakított térben érzi magát otthonosan.
A bútor az Öné. Akkor szép, ha Önnek tetszik. És akkor ergonomikus, ha Ön szereti használni.

A Cavallo azért más, mert mi ezt komolyan vesszük, és e filozófia köré építjük a bútorkészítés teljes folyamatát. Tudjon meg többet arról, hogyan megy a Cavallo-val a közös munka, hogyan ismerjük meg egymást, majd finomhangoljuk megrendelőinkkel közösen a szakmai és személyes szempontokat, akár több körön át.

Figyelünk

A jó bútor titka, hogy pontosan megismerjük az Ön igényeit és a bútor környezetét.

bővebben »
Álmodunk

Közösen elkészítjük az Önhöz szabott első koncepciókat a kívánt darabról.

bővebben »
Alkotunk

A tervek alapján precízen, minőségi anyagokból elkészítjük új bútorait, ahogy Ön megálmodta.

bővebben »
Életre keltjük

A bútorait kiszállítjuk és beépítjük végleges helyére. Önnek nincs más dolga, csak használni.

bővebben »