A precíz tervezés az alapos igényfelmérésen alapul. A Cavallo bútorai azért olyan letisztultak és ergonomikusak, mert nem sajnáljuk az időt arra, hogy megismerjük megrendelőink elvárásait és szokásait. És amilyen alaposan felmérjük a teret és igényeket, olyan gondossággal készítjük el erre alapuló terveinket is.

A kivitelezés sikere a tervezésen múlik.

Mindig pontosan tervezünk, a szakmai szempontok és technológiai lehetőségek figyelembevételével. Szakszerűen választunk anyagot. Mindent a funkciónak és az alapanyagok minőségének megfelelően méretezünk. Ez a mi erősségünk.

Mindeközben felhasználjuk többszáz tervezési munka tapasztalatait – ahogy azt a tudást is beépítjük terveinkbe, amit két évtized alatt, számos egyedien kivitelezett bútor készítése során szereztünk. Ezért bútoraink nem csupán esztétikusak, hanem tartósak is. Terveink nem csak "papíron" működnek, hanem a valóságban is megbízhatóan funkcionálnak.

Ön így a pénz mellett időt is spórol. Mert a legtöbb probléma kikerülhető és előre kezelhető, aminek következtében a gyártási és szerelési folyamat olajozottan, fennakadások nélkül zajlik. És megspórolja mindazt a bosszúságot is, amit egy nem megfelelően átgondolt, de már beépített, csak jelentős költségekkel átalakítható bútordarab okoz.

Látványterv és kiviteli terv

A Cavallo nem árul zsákbamacskát. A tervezési folyamat végén kivitelezési terveket és látványterveket is adunk. A látványterv mutatja meg, mit értett meg a tervező abból, amit Ön kért. Kivitelezési terveink pedig alkalmasak arra, hogy összevethesse más bútortervező elképzeléseivel. Igény esetén terveinket több körön át finomhangoljuk.

Terveztesse meg Bútorait!

Kerülje el a felesleges pénzkidobást és a rosszul kivitekezett bútorok okozta bosszúságot! Győződjön meg róla, hogy tetszeni fog Önnek a bútora és valóban azt kapja, amit megálmodott.

Tervezést Szeretnék!
Figyelünk

A jó bútor titka, hogy pontosan megismerjük az Ön igényeit és a bútor környezetét.

bővebben »
Álmodunk

Közösen elkészítjük az Önhöz szabott első koncepciókat a kívánt darabról.

bővebben »
Alkotunk

A tervek alapján precízen, minőségi anyagokból elkészítjük új bútorait, ahogy Ön megálmodta.

bővebben »
Életre keltjük

A bútorait kiszállítjuk és beépítjük végleges helyére. Önnek nincs más dolga, csak használni.

bővebben »